Web Analytics
scris marți, 27.12.2022

Patronul clubului Rapid, Dan Șucu, despre o posibilă candidatură la preşedinţie

Mai sunt aproape doi ani până la alegerile prezidențiale, însă deja se vehiculează mai mulți posibili candidați. Printre aceștia și patronul clubului Rapid, Dan Șucu. Afaceristul Dan Șucu consideră că principiile sale nu se potrivesc în sfera politică, fiind de părere că nu are calităţile necesare sau dorinţa pentru acest lucru: „Exclus! În niciun caz! Nu am niciun fel de dorinţă, niciun fel de ambiţii politice. Nu consider că am nevoie sau că am calităţile pentru a fi politician. Sunt anumite lucruri care în politică se numesc calități, dar eu nu le-aș numi așa. Așa ceva e fără sens pentru mine!”, a spus Dan Șucu pentru Fanatik.ro.

Patronul clubului Rapid, Dan Șucu, despre o posibilă candidatură la preşedinţie

Citește și: O nouă înșelătorie a lăsat zeci de români fără bani înainte de Sărbători

Totodată, acesta a dezvăluit care este singura lui legătură reală cu sfera politică: „Din punctul meu de vedere, singura implicare pe care o am în relația cu politicul e că sunt în același timp și președintele celei mai mare confederații patronale din România. În această calitate, negociem cu Guvernul, cu sindicatele, toate punctele de vedere și tot ceea ce ne interesează pe partea de patronat. Dar se rezumă aici. Motivul pentru care sunt acolo e că sunt om de afaceri român, că dețin o companie de succes și pentru că nu lucrăm în niciun fel cu bugetul și cu statul. Clientul nostru este clientul final. Nu avem niciun fel de legătură, niciun fel de suprapunere cu bugetul de stat. Am făcut foarte bine că am fugit de astfel de lucruri. Și aici la Rapid, când mă uit în spate, sunt destul de multe lucruri care vin de acum 10-12 ani, e foarte mult de curățat”, a închis acest subiect omul de afaceri.

Citește și: 2023 – anul cu cele mai multe zile libere legale

Dan Șucu este un om de afaceri prosper, fiind patronul Mobexpert. Anul acesta el a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid, celălalt acționar fiind Victor Angelescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...