Web Analytics

Patroana de la Badrom Service n-are voie să se apropie la mai puţin de 100 m de victimă

de | 14.11.2019 13:35 | Dezvăluiri

# Din nou despre un dosar de şantaj având ca miză vila de la Muşeteşti
Pe la jumătatea lunii octombrie, Aurelia Bădulescu, patroana de la service-ul Badrom din Pitești, a fost reținută 24 de ore sub acuzația de loviri și alte violențe, plus șantaj. Femeia a fost încătușată pentru că ar fi bătut o piteșteancă în vârstă de 41 de ani, pe fondul unor neînțelegeri privind achiziționarea unei vile în comuna Mușetești. Claudia Păun se numește femeia care a sesizat oamenii legii, aceasta spunându-le polițiștilor că patroana de la Badrom a ameninţat-o că îi va da foc casei și că o linșează dacă nu înapoiază dublul avansului, asta după ce nu a mai cumpărat vila la termenul stabilit prin contract notarial. Deși, atenție, între timp, patroana de la Badrom Service a locuit acolo și a început să facă modificări la imobil.
Incidentul a avut loc în ziua de 16 octombrie, în jurul orei 18,30, victima relatând că, în timp ce se afla pe o bancă din fața blocului din Pitești, unde domiciliază, Aurelia Bădulescu a început să o jignească și să o amenințe. Apoi a lovit-o cu pumnii la nivelul feței și a tăiat-o la nivelul antebrațului drept, al mâinii drepte și frunții, cu o lamelă din sticlă, după care i-a smuls o șuviță de păr. În același timp i-a spus că, dacă nu îi dă 16.000 de euro, îi va da foc. Pe numele Aureliei Bădulescu a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Argeş. Însă la finalul mandatului de 24 de ore a fost eliberată, împotriva sa fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru șantaj, lovire și alte violențe.

Aurelia Bădulescu, supravegheată sub control judiciar până la data de 23 decembrie

Măsura preventivă de control judiciar, dispusă în dosar, prevede mai multe obligații. Astfel, patroana de la Badrom Service nu trebuie să părăsească România și să se apropie de partea vătămată la o distanță mai mică de 100 de metri și să nu comunice cu aceasta, direct sau indirect. Măsura controlului judiciar expiră la data de 23.12.2019. Aurelia Bădulescu mai este acuzată într-un dosar de ultraj împotriva polițiștilor care s-au prezentat cu mandatul de aducere, precum și de furt și distrugere a unor bunuri din vila de la Mușetești, pe care a vrut să o cumpere, dar s-a răzgândit, cerând înapoi dublul avansului dat.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole