Web Analytics

Partidul Mişcarea Populară îşi lansează candidaţii la funcţia de primar pentru comunele Aninoasa şi Rociu

de | 10.06.2021 14:01 | Actualitate, Politica si Administratie

În județul Argeș sunt două comune pe lista circumscripțiilor electorale în care se vor organiza alegeri parțiale pentru funcția de primar, în data de 27 iunie 2021, acestea fiind Aninoasa și Rociu. Partidul Mișcarea Populară își menține tendința de a promova tinerii, susținând faptul că generația viitoare are capacitatea de a schimba societatea în bine, iar candidații la aceste alegeri sunt Adriana Popa, propunerea pentru Aninoasa, și Marius Dragomir, pentru Rociu, doi tineri determinați să transforme condițiile de trai și calitatea vieții locuitorilor, aducându-le la un nivel demn de secolul în care trăim.

O femeie economist pentru Aninoasa

Adriana Popa este o tânără de 33 de ani, căsătorită și cu un copil, licențiată în științe economice, deținând, de asemenea, un master în ”Comerț, turism și servicii”. În prezent, este angajată în cadrul firmei S. C. Adient Trim Pitești SRL. Alegerea sa de a candida la funcția de primar al comunei Aninoasa a venit din dorința de a realiza lucruri importante pentru cetățeni, care să ridice gradul de confort și standardul de viață ale acestora, dar și din dorința de a învinge prejudecățile din viața politică, demonstrând că o femeie tânără este capabilă atât de a se dedica vieții de familie, cât și de a se implica în dezvoltarea societății în care trăiește. Printre altele, identificând potențialul turistic al zonei, datorită Schitului de la Slănic, Adriana Popa se va implica activ în realizarea unui circuit turistic ce ar putea ajuta în mod real la dezvoltarea economică a comunei Aninoasa.

Un antreprenor pentru Rociu

Marius Dragomir este un antreprenor de succes în localitatea sa, în vârstă de 30 de ani, căsătorit și cu doi copii. Experiența pe care o are în domenii diferite, precum agricultura, sportul și transportul rutier, reprezintă un punct forte pentru candidatura sa, fiind conștient de problemele pe care le întâmpină tinerii în a-și face un rost în viață.
De aceea, este determinat în a demonstra că generația tânără este capabilă să construiască un viitor stabil, în care cetățenii să se regăsească, fără a mai fi nevoiți să emigreze pentru un trai mai bun. Planurile sale sunt adaptate societății moderne, incluzând implementarea unui sistem de irigații, prin intermediul PNRR, sau identificarea și atragerea investitorilor pentru realizarea surselor alternative de energie.

Candidaturile celor doi tineri pretendenți la funcția de primar au fost depuse în mod formal în datele de 3 și 4 iunie 2021, iar în 27 iunie 2021, cetățenii comunelor Aninoasa și Rociu își vor alege noul edil.
M.S.

Citește și Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș: „Economia românească este la mâna companiilor străine”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii