Web Analytics
scris joi, 10.10.2019

Părinţii minorei abuzate de la Câmpulung nu cred că fata lor e în siguranţă: „Ne este teamă că va fi racolată din nou!”

Cercetările continuă în cazul fetei racolate la Câmpulung, în legătură cu care în urmă cu o lună au avut loc descinderi şi ulterior au intrat în atenţia anchetatorilor mai multe persoane. Doar că lucrurile nu se mişcă aşa cum îşi doresc părinţii, mama minorei declarându-ne că, cel puţin la Câmpulung, nimic nu se mai face. „Cine e vinovat e liber, nu cred că se va face nimic. Am fost la audieri la Piteşti împreună cu fata, dosarul e pe undeva pe la Parchetul de pe lângă Tribunal. Oricum, ne-am adresat şi la Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu situaţia de la Câmpulung”, spune mama (foto) fetiţei de 15 ani.
Copila din municipiul muscelean care a fost abuzată şi drogată de interlopi încă este internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Părinţii o vor înapoi acasă, tocmai de aceea au făcut cerere de reintegrare.
„Fata trebuie supravegheată, de aceea am cerut-o acasă. Ne e teamă că, atunci când se va duce la şcoală, iar va fi racolată de cei cu drogurile. Nu ştiu, o să stau şi în curtea şcolii tot timpul, dacă e nevoie, ca să nu i se mai întâmple ceva”, susţine mama acesteia.
Cătălin Ioan Butoiu

Părinţii minorei abuzate de la Câmpulung nu cred că fata lor e în siguranţă: „Ne este teamă că va fi racolată din nou!”

Distribuie!

0 Comentarii