Web Analytics

Părintele Panciuc, cu budigăii la uscat în faţa blocului. Ceilalţi locatari nu au voie din cauza unei HCL

de | 15.06.2023 12:30 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Poliția locală a fost chemată, fix în urmă cu trei ani, să îi calmeze pe locatarii din cartierul piteștean Teilor, care protestau împotriva tăierii suporților pentru rufe și a bătătoarelor de covoare. Oamenii au ieșit afară, în fața blocului, auzind zgomotul făcut de salariații ADP care apucaseră să pună un stâlp jos. O locatară s-a pus atunci, bărbătește, în dreptul bătătorului de covoare, strigându-le muncitorilor: „Numai peste corpul meu îl veți tăia!”. Proprietarii celor mai vechi blocuri din Pitești spuneau că își uscau rufele afară de 40 de ani și au montat suporții din banii lor. Mulți dintre ei locuiesc la demisol, fără a avea nicio posibilitate de a-și pune lucrurile la uscat. Șeful echipei de la ADP le-a arătat hotărârea de Consiliu local care a intrat în vigoare începând cu 1 ianuarie 2020 și în urma căreia s-a trecut la dezafectare. Oamenii au protestat, ba au mers și la primărie cu jalba în proțap, numai că „unde-i lege nu-i tocmeală”, li s-a spus. Deci, fără rufe în fața blocului!

Preotul Panciuc are locuință socială dată de pe vremea lui Pendiuc

Însă, recent, locatarii din aceeași zonă ne-au sesizat că vecinul lor, preotul – inspector eparhial Alexandru Panciuc, finul fostului primar Tudor Pendiuc, e mai presus de lege. Se refereau la îngrădirea cu plase de fier-beton a domeniului public din fața ferestrelor sale, unde-și întinde rufele la uscat, în timp ce primăria le-a desființat pe toate cele similare ale altor cetățeni. Deci, părintele cu locuință socială pe motiv de rubedenie cu fostul edil își poate întinde budigăii la soare fără probleme din partea autorităților locale, nu-i așa?
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Preotul Panciuc, finul lui Pendiuc şi caz social în 2014, şi-a îmbogăţit parcul auto cu două maşini luxoase

Citește și Cine e preotul care a făcut vâlvă invitându-l pe ÎPS Teodosie la botez / Preotul Panciuc a primit locuinţă socială de la naşul Pendiuc, cel care a desfiinţat o grădiniţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *