Web Analytics

Paradă ecvestră şi concurs pentru degustătorii de ţuică, la festivalul de la Coşeşti

de | 7.09.2023 12:40 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

În perioada 9-10 septembrie, la Coșești, în Valea Păcurarului, are loc Festivalul Țuicii. Ca în fiecare an, vor fi prezenți meșteșugari, producători locali și artiști cunoscuți. Tradiționalul festival promovează țuica, dogăritul, costumele populare, ceramica și produsele tradiționale.
Sâmbătă, 9 septembrie, va fi discotecă în aer liber, de la 18:00 la 22:00, cu DJ. Duminică, 10 septembrie, de la 11:30 începe programul artistic susținut de interpreți locali. La 12:30 va fi o slujbă religioasă. De la 13:00 va începe festivitatea „Cuplurile de Aur”, de decernare a diplomelor de fidelitate pentru cei care aniversează 50 de ani de căsnicie. De la 13:30, „Viitorul sună bine”, festivitate de decernare a diplomelor pentru tinerii care împlinesc 18 ani în cursul anului 2023.

Urmează o paradă ecvestră, cu plecare de la Primăria Coșești. De la 15:00 sunt primite oficialitățile. Programul artistic este susținut de artiști îndrăgiți: Olguța Berbec, Daniela Cernea, Joe Gârtan, Nicolae Datcu, Aurel Moga, Cununa Domneștiului, Luiza Gabriela Gegiu, Amalia Pârvu, Mirabela Ioana, elevii Școlii „Iordache Păcescu” şi formaţia Joe Band. Pe listă mai este și un concurs pentru decernarea celui mai rapid degustător de țuică.

Citește și Primar Dârmănești: ”Clădirea Căminului Cultural va rămâne destinată exclusiv desfășurării activităților culturale”

Citește și Sanctuarul de urşi de la Zărneşti a vrut să preia doi urşi de pe Transfăgărăşan. Direcţia Silvică Argeş n-a fost de acord

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *