Web Analytics
scris miercuri, 22.03.2023

Panouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă furate de pe Transfăgărășan

Zeci de indicatoare rutiere importante lipsesc de pe drumurile din județul Sibiu, se precizează într-un raport primit de membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Sibiu, informează Turnul Sfatului. Numai de pe DN 7C, cunoscut de toată lumea drept Transfăgărășan, Secția Drumuri Naționale Sibiu, care îl administrează, anunță că au fost tăiați și furați ”patru stâlpi de susținere table indicatoare și patru indicatoare rutiere, respectiv panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase”, scrie g4media.ro. În acest sens a fost anunțată Poliția.

Panouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă furate de pe Transfăgărășan

Citește și: Îngrijorare! Directorul OMS Europa: „Până la 40% dintre medicii din regiune se vor pensiona în următorii zece ani”

Și societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu are o listă întreagă cu puncte pe drumuri județene de unde lipsesc indicatoarele: DJ 104 G Cornățel – Săcădate, DJ 106 Sibiu – Agnita, DJ 106 G Poiana Sibiului – Gusu, DJ 141 A Șeica Mare – Vecerd, DJ 105 D Chirpăr – Agnita, DJ 105 K Sărături (indicatoare interzis 3,5 To), DJ 142 B Bazna – Boian – Limita Județ Alba, DJ 106 E Poiana Sibiului – Jina – Limita Județ Alba. Pe lângă înlocuirea urgență a indicatoarelor în zonele cu probleme, scopul acestei liste este și de a stabili la nivelul ATOP o strategie, împreună cu Poliția și alte instituții, prin care să fie prevenite furturile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...