Web Analytics

Până pe 25 iulie se fac înscrieri pentru Festivalul de muzică uşoară „Laleaua de aur” de la Mioveni

de | 20.07.2016 20:30 | Cultură

Până pe 25 iulie se fac înscrieri pentru cea de-a X-a ediție a Festivalului-concurs naționale de muzică ușoară „Laleaua de aur” de la Mioveni, ce se va desăfășura între 7 și 9 septembrie.
Concursul este deschis participării copiilor şi tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6-25 ani şi se desfăşoară pe parcursul a 3 zile astfel:
Prima zi – Festivalul „Laleaua de Aur Junior” adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani astfel:
Grupa I: 6 – 8 ani
Grupa II: 9 – 11 ani
Grupa III: 12 – 14 ani
A doua zi – Festivalul “Laleaua de Aur” adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15-25 ani
La Festival nu pot participa persoanele care au luat trofeul Festivalului în edițiile anterioare.
Până la data de 25 iulie, toţi concurenţii care doresc să participe la concurs vor trimite pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni- Argeș    sau e-mail  laleauadeaur@yahoo.com sau laleauadeaur@gmail.com, următoarele documente:
I. “LALEAUA DE AUR JUNIOR”
– copie dupa certificat de naştere / cartea de identitate;
– fişa de înscriere completată (anexată Regulamentului sau poate fi descărcată de pe următoarele site-uri: sau  
– CD format audio (nu mp3) ce va conţine minim 2 pozitive recente din care obligatoriu una din repertoriul românesc; 1) în cazul calificării, piesele trimise pentru preselecţie nu vor putea fi schimbate în concurs. 2) dacã înregistrările sunt mai vechi de 1 an vã rugãm sã specificati; puteti trimite suplimentar link-uri youtube cu înregistrãri mai recente.
– 2 fotografii artistice color pe suport digital.
II. “LALEAUA DE AUR”
– copie dupa cartea de identitate;
– fişa de înscriere completată (anexată Regulamentului sau poate fi descărcată de pe:  sau   .
– CD format audio (nu mp3) ce va conţine minim 2 pozitive recente din care obligatoriu una din repertoriul românesc; 1) în cazul calificării, piesele trimise pentru preselecţie nu vor putea fi schimbate în concurs. 2) dacã înregistrãrile sunt mai vechi de 1 an vã rugãm sã specificati; puteti trimite suplimentar link-uri youtube cu înregistrãri mai recente.
– 2 fotografii artistice color pe suport digital.
Concurenții vor achita taxa de preselecție  în valoare de 50 Ron în contul: RO 93TREZ04921G365000XXXX, TREZORERIA MIOVENI, Argeș.
Preselecţia va avea loc în perioada 26-27 iulie  2016 la sediul Centrului Cultural Mioveni, corp A, str. Învățător Alexandru Popescu, nr. 5 şi constă în verificarea şi audierea materialului trimis de către concurenţi de către juriul de specialitate şi secretariatul festivalului.
În urma preselecţiei vor rămâne în concurs un număr de maxim 15 concurenţi pentru fiecare grupă de vârstă. Numărul concurenţilor se poate modifica în funcţie de punctajul primit şi numai cu aprobarea organizatorului Festivalului.
Finaliştii vor fi anunţaţi telefonic şi/sau e-mail şi pe , https://www.centrulculturalmioveni.ro/ 
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii