Web Analytics
scris miercuri, 17.02.2021

Palmă pentru Iliescu şi Voican Voiculescu: Parlamentul a votat desfiinţarea controversatului Institut al Revoluţiei

Senatul a dat undă verde, luni, desfiinţării Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, condus de nimeni altul decât Ion Iliescu, fost preşedinte judecat pentru crime împotriva umanităţii în dosarul Revoluţiei

Palmă pentru Iliescu şi Voican Voiculescu: Parlamentul a votat desfiinţarea controversatului Institut al Revoluţiei

Citește și: Braconierul care a ucis o căprioară de Revelion, trimis în judecată

Decizia a fost luată cu 80 de voturi “pentru” şi 54 “împotrivă”.

Potrivit liberalilor, doi indivizi judecaţi pentru crime împotriva umanităţii în Dosarul Revoluţiei – Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu – “au primit ani întregi bani mulţi de la bugetul de stat ca şefi ai Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, ca să ţină umbră deasă pe evenimentele din 1989”.

Citește și: Revolta studenților din Iași, din 17 februarie 1987: „Epoca luminii, epoca rușinii!”

Demersul vine după ce Guvernul a adoptat, în decembrie 2019, o ordonanţă de urgenţă privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române, după care a urmat un ping-pong legislativ – în care au fost implicaţi Parlamentul, Palatul Cotroceni şi Curtea Constituţională – ce s-a finalizat cu decizia luată acum, în mod definitiv, de Senat.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.ro, parte a pltformei jurnaliștilor în serviciu public Presshub

 

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce scarba de om … de poti sa-i zici om ! A omorat oameni … la greu / alaturi de-o alta scarba / lapadatu, caruia nu-i mai placea numele tatanelui si-si zise „militaru” ; doua jigodii imputite .

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...