Web Analytics

Pădurari atacați de hoții prinși la furat. A fost sesizat Parchetul Câmpulung

de | 17.02.2023 16:51 | Actualitate, Home

Așa cum Jurnalul de Argeș v-a informat în această după amiază pădurarii Ocolului Silvic privat Dragoslavele au fost atacați cu drujba și cu topoarele de hoții prinși la furat de lemne din Pădurea Obștei Moșnenilor Dragosloveni. Iată și comunicatul IPJ Argeș:

Citeste și https://jurnaluldearges.ro/video-padurari-atacati-cu-drujba-si-toporul-de-hotii-de-lemne-240802/

„La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici și mai multe persoane a izbucnit un conflict.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în punctul Plăișor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulți și un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale.

Persoanele în cauză au devenit agresive și i-au amenințat pe lucrătorii silvici cu drujba și un obiect tăietor.

Polițiștii au identificat persoanele implicate și au întocmit documentele necesare, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, conform competențelor.


De asemenea, a fost confiscată și cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *