Pachete cu alimente vor fi distribuite persoanelor defavorizate din Argeș

de | 13.04.2022 11:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pachete cu alimente au fost depozitate în mai multe zone din județul Argeș. Este vorba despre Boteni, Rucăr, Lerești, Poienarii de Muscel, Călinești, Topoloveni și municipiul Câmpulung, iar autoritățile locale vor începe distribuirea lor, anunță Instituția Prefectului Argeș. Fiecare pachet primit are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

Alimentele de bază vor ajunge la persoane defavorizate, adică persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei; familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat; persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate).

Citește și Instituția Prefectului Argeș se mută în clădirea BNR din Bvd. Republicii

Pentru că nu sunt aduse în același timp în toate zonele județului, Instituția Prefectului Argeș va anunța localitățile în fiecare zi în care se știe cu certitudine că au fost descărcate aceste pachete.

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed