Web Analytics

(P) Producătorul argeșean RADICSTAR continuă expansiunea! A fost inaugurat cel de-al șaptelea magazin, la Mioveni

de | 13.04.2021 21:11 | Actualitate, Economie

RADICSTAR, unul dintre cei mai importanți producători de carne și preparate din carne din județul Argeș și din regiunea Sud-Muntenia,, a inaugurat, sâmbătă, 10 aprilie, primul magazin din orașul Mioveni, continuând astfel extinderea rețelei proprii de magazine.

Noul magazin RadicStar se va alătura celorlalte 6 magazine deja existente din Pitești și București și oferă șansa argeșenilor de a se aproviziona cu cele mai proaspete produse și preparate din carne, la prețuri de producător.

 

Noua identitate vizuală  a brandului autentic argeșean continuă să aducă bucurie și energie în viața clienților care achiziționează produsele Radic Star de ani buni, iar prin ceea ce oferă –  fie ca vorbim de produse, servicii sau investiții, Radic Star demonstrează, din nou, ca este lider de calitate!

### Despre companie

SC RADIC STAR SRL este o societate de categoria A cu capital integral românesc înfiinţată  în anul 1993, cu sediul in orașul Ștefanesti, Jud. Argeș – situat pe DN7 nr 209, având ca principal obiect de activitate fabricarea produselor pe bază de carne.Urmarea rezultatelor economice, societatea a reuşit să se doteze cu echipamente şi utilaje corespunzătoare noilor standarde, realizandu-se în prezent o producţie de peste 30 t preparate din carne pe zi.

Prin creşterea calităţii produselor şi diversificarea gamei sortimentale (peste 100 de sortimente), precum şi prin aplicarea unei politici coerente în ceea ce priveşte preţurile practicate, societatea a reuşit să stabilească relaţii economice cu foarte mulţi distribuitori, ceea ce a condus la crearea de canale de distribuţie viabile şi la creşterea volumului vânzărilor.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii