Web Analytics

Ovidiu Pârșan, actor în filmul propus de România pentru Oscar, candidează la primărie

de | 24.02.2024 16:48 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

O primărie din România ar putea avea ca edil un actor de Oscar. Este vorba despre Ovidiu Pârșan, care face parte din distribuția filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii”, în regia lui Radu Jude. Acesta s-a înscris în PNL şi va candida la primăria din comuna Vlădaia (locul natal al actorului). Anunțul a fost făcut de preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu.

Citește și: Accident mortal în Ungaria, între două microbuze românești


Actorul Ovidiu Pîrșan se deplasează într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Dificultățile prin care trece sunt cu atât mai mult de apreciat, susține președintele PNL Mehedinți, care și-a exprimat sprijinul total pentru acesta. „Este un model pentru mulți dintre noi, de aceea sunt foarte mândru că este parte a familiei PNL Mehedinți. Mai mult chiar, ne bucurăm că putem să îi susținem visul: de a fi candidat la primăria comunei Vlădaia! Ovidiu își dorește să fie primarul comunei în care s-a născut, să fie printre ai lui! Iar noi suntem onorați să îl susținem și, totodată, am încredere că va fi susținut prin vot și de cetățeni”, a transmis președinele PNL Mehedinți și fost ministru al Economiei, Virgil Popescu.

Citește și: Comunicat PSD Argeş: Dezinformare grosolană privind stadionul din Trivale!


Ovidiu Pîrșan are 38 de ani și de 15 ani se află într-un scaun cu rotile. El a fst victima unui accident rutier în Grecia, însă, este activ social și politic. Candidatul PNL la Primăria Vlădaia este propunerea României pentru premiile Oscar. Face parte din filmul „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii”, producție care subliniază puterea interioară în situații limită.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii