Web Analytics
scris sâmbătă, 24.02.2024

Comunicat PSD Argeş: Dezinformare grosolană privind stadionul din Trivale!

În legătură cu informaţiile apărute în mediul online potrivit cărora proiectatul stadion din Trivale nu se va mai construi în locul celui demolat fiindcă terenurile n-ar aparţine municipalităţii, PSD Argeş a remis un comunicat de presă pe care îl dăm publicităţii.

Comunicat PSD Argeş: Dezinformare grosolană privind stadionul din Trivale!

Citeşte şi: Cu cine „atacă” AUR Primăria Mioveni? „Dacă ar fi candidat Ion Georgescu, lua spre 70% și se închidea discuția”

În spațiul public a fost lansat zvonul cum că terenurile și stadionul din Trivale în locul căruia urmează să fie construit unul dintre cele mai moderne arene din România nu s-ar afla în proprietatea municipalității piteștene, motiv pentru care investiția ar fi în pericol.

Nimic mai FALS!

Dată fiind perioada preelectorală în care ne aflăm, nu putem decât să afirmăm cu tărie că este vorba despre dezinformări grosolane!

Fie din neștiință, fie din rea-credință, cei care lansează astfel de zvonuri nu vor decât să manipuleze opinia publică.

Atașăm documentul care dovedește că terenul și construcțiile se află în proprietatea municipalității piteștene! Investiția, inițiată de primarul [0]=AZUfGcU_7SpbTT_Wg30346QZDdg-m4s3jJi0BsaTnGD5vwQI4NriOadYS1OxpNsBaiB6unTbFBUMe4lSxcpgpcU09MQIr1Fl1W5bC-hmkPdh6FfQapQD9_BjF-GCS4QUsXflzDyIFbaLah5VE_2C_I7j&__tn__=-]K-R">Cristian Gentea și finanțată de Guvernul României și de Primăria [0]=AZUfGcU_7SpbTT_Wg30346QZDdg-m4s3jJi0BsaTnGD5vwQI4NriOadYS1OxpNsBaiB6unTbFBUMe4lSxcpgpcU09MQIr1Fl1W5bC-hmkPdh6FfQapQD9_BjF-GCS4QUsXflzDyIFbaLah5VE_2C_I7j&__tn__=*NK-R">#Pitești, își urmează cursul firesc!” – se arată în comunicatul PSD Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *