Web Analytics
scris vineri, 05.04.2024

Oțelul Galați a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României

Oțelul a câștigat cu Universitatea Craiova în sferturile Cupei României Betano, scor 1-0, după prelungiri, și se califică astfel în semifinale.

Oțelul Galați a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României

Citește și: FC Argeș se va pregăti la Albota

Universitatea Craiova și Oțelul au avut evoluții modeste, sub ceea ce au oferit în Superliga. Deși au jucat acasă, oltenii nu au fost deloc periculoși în prima jumătate de oră. Prima scânteie a apărut în minutul 36, când Maldonado a trimis pe centrul porții cu capul, dar fără să îi pună probleme lui Pap. Oțelul a luat inițiativa, a avut mingea și a încercat să construiască, dar jucătorii lui Dorinel Munteanu nu au fost suficient de preciși la ultima pasă. Astfel, Lazar nu a avut mari emoții. Cea mai mare ocazie a primelor 90 de minute a venit din piciorul lui Markovic, care a driblat un adversar și a tras puțin pe lângă poartă, cu piciorul drept. Oțelul a avut o ocazie uriașă în prelungiri, în minutul 100. Teles a ratat singur cu portarul, din apropiere, după o centrare din lateral. La șansa următoare, min 114, gălățenii nu au mai ratat. Lameira a marcat cu genunchiul, din alunecare, după o centrare din flancul drept.

Citește și: Elicopterul care a alimentat într-o benzinărie din Curtea de Argeș este deținut de un cetățean german și a încălcat reglementările în vigoare, transmite Autoritatea Aeronautică Civilă

În Cupa României nu a mai rămas nicio echipă din play-off-ul Superligii. Corvinul e în Liga 2, U Cluj, Voluntari și Oțelul sunt în play-out-ul Ligii 1. Astfel, dacă una dintre Oțelul, Corvinul și U Cluj câștigă Cupa, locul 3 din Superliga va avea nevoie să joace baraj pentru cupele europene cu o echipă din play-out. Dacă Voluntari ia Cupa, pentru că nu poate merge în Europa League, locul 3 din Liga 1 merge în preliminariile cupelor europene.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole