Web Analytics

Organizatorii US Open: Simona Halep a fost descalificată, iar o americancă i-a luat locul cu o săptămână înainte de startul turneului

de | 22.08.2023 10:09 | Actualitate, Home, Sport

Organizatorii turneului de Grand Slam de la US Open au anunțat că Simona Halep, jucătoare aflată pe lista participantelor, a fost descalificată din cauză că nu i s-a ridicat nici acum suspendarea provizorie pentru dopaj. S-a anunțat că o americancă îi va lua locul cu o săptămână înainte de începerea turneului.

Citește și: Goran Bregović nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova

După ce s-au tras la sorți meciurile din calificări, organizatorii de la US Open (28 august – 10 septembrie) au exclus-o pe Simona Halep de pe listă, conform regulamentului. Halep, care va fi ștearsă și din clasamentul WTA după turneul din SUA, nu a mai jucat tenis de aproape un an, ultimul ei meci având loc pe 29 august 2022, chiar la US Open: 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur, în primul tur.

Citește și: Fiul unui milionar român, căutat în toată lumea. S-a a urcat băut la volan și a distrus 12 mașini

Anunțul oficial potrivit căruia Simona Halep ratează US Open 2023 a fost făcut luni seară de reprezentanții turneului de Grand Slam: „Potrivit regulamentului din turneele de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, în timp ce suspendarea ei a rămas activă la momentul stabilirii tabloului de calificări”, au transmis organizatorii de la US Open.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *