Web Analytics

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: „Al doilea an de pandemie ar putea fi mai dur decât primul”

de | 14.01.2021 10:38 | Actualitate

Al doilea an pandemic ar putea fi mai dur decât primul, având în vedere felul în care se răspândeşte noul coronavirus, mai ales în emisfera nordică, atrage atenţia Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

CITEȘTE ȘI…Exclusiv. Ce spune Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş despre postările controversate ale lui Alexandru Cumpănaşu de pe TikTok / „Nu te apuci cu telefonul în mână să zbieri la un copil pe internet…”

Am intrat în al doilea an, care ar putea fi mai dur, având în vedere dinamica transmiterii şi unele problemele pe care le vedem”, a declarat Mike Ryan, oficial OMS pentru situaţii de urgenţă, citat de Reuters.

Bilanţul mondial al morţilor se apropie de 2 milioane de persoane de când a început pandemia, cu 91,5 milioane de persoane infectate. OMS, în ultima actualizare epidemiologică, a declarat că după două săptămâni cu mai puţine cazuri raportate, s-au înregistrat săptămâna trecută aproximativ cinci milioane de cazuri noi, cel mai probabil pentru că oamenii au lăsat garda jos cu ocazia vacanţei de iarnă.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii