Web Analytics

Organizaţia EDUXANIMA şi Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA) – campanie de sterilizare la Topoloveni

de | 31.08.2017 08:17 | Actualitate

16 sterilizareTopoloveniÎn perioada 04 – 23 septembrie, în intervalul 9:00-18:00, organizaţia EDUXANIMA, în colaborare cu Primăria oraşului Topoloveni, Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), organizaţia Tiere în Not din Germania şi Tierhilfe KOS, din Austria derulează o campanie de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici, cu şi fără stăpân din Topoloveni şi împrejurimi.

Toate animalele cu şi fără stăpân ce vor fi sterilizate vor beneficia şi de deparazitare externă gratuită şi de alte intervenţii chirurgicale necesare pentru extirparea unor tumori spre exemplu ori rezolvarea unor hernii. De asemenea, pentru persoanele ce deţin mai multe animale şi care nu au mijloc de transport, se asigură, în limita posibilităţilor, transportul acestora. Campania de sterilizare are loc la Primăria Topoloveni – DEMISOL.

Programările se fac la telefon 0758361396.  În conformitate cu legea nr. 258/2013, sterilizarea câinilor este obligatorie, iar nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă de până la 10.000 Lei (RON). Cele două organizații oferă acest serviciu gratuit și îi  invită pe deţinătorii de femele, câini şi pisici, să aducă pentru sterilizare animalele.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii