Web Analytics

Organigramă nouă la Consiliul Judeţean

de | 25.01.2017 13:40 | Politica si Administratie

DanManu4230

Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a afirmat miercuri, în cadrul conferinţei săptămânale de presă, că se lucrează intens la crearea unei noi organigrame a instituţiei.


Şeful CJ a lăsat să se înţeleagă că noua organigramă ar putea fi definitivată până la jumătatea lunii februarie, când ar urma să aibă loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean. Dan Manu a mai adăugat că vor fi scoase la concurs şi noi posturi, în cadrul instituţiei.

„Lucrăm intens la o nouă organigramă. Joi (n.red. – 26 ianuarie a.c.) vom avea şedinţa pe luna ianuarie a Consiliului Judeţean. Nu excludem ca în prima decadă a lunii februarie să mai facem o şedinţă extraordinară pentru că sunt mai multe lucruri de retuşat şi de urgentat în această perioadă de timp. Avem în vedere o nouă organigramă elastică, practică, cu direcţii şi servicii de specialitate, unde e nevoie a retuşa, pentru că piaţa administrativă şi socială o cere. Putem scoate şi posturi la concurs şi cei mai competenţi să aibă posibilitatea de a câştiga”, a mai spus preşedintele CJ Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii