Web Analytics

Orașul Câmpulung are viceprimar nou. Conform așteptărilor, e propus de USR

de | 19.09.2022 22:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cu puțin timp în urmă, Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a postat pe un site de socializare anunțul prin care arată că s-a rezolvat problema creată de opoziția organizației PNL, care a culminat cu demisia viceprimarului Zaharia.


Citește și: Bărbat atacat de urs, în stare critică la spital

Reamintim că organizația PNL Argeș a boicotat festivitățile organizate cu ocazia sărbătorii tradiționale a zilei municipiului Câmpulung, unde cea mai numeroasă delegație a fost de la PSD.

„Sunt sigură că e cea mai bună propunere.

În urma demisiei prezentate de către viceprimarul Nicolae Zaharia în Ședința Ordinară de la finalul lunii august, am avut o serie de consultări cu reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, pentru a identifica cea mai bună soluție de viceprimar, astfel încât sa putem continua eficient proiectele în desfășurare, atât de importante pentru Câmpulung.

În urma acestor consultări, precum și după discuțiile avute în interiorul USR, am decis ca următoarea propunere de viceprimar să fie domnul Consilier Local Constantin Țurțulea de la USR.

Am deplină încredere că în această formulă vom colabora mai bine și asigura o bună funcționare a Primăriei și instituțiilor subordonate”.

Citește și: În sfârşit, procurorii sunt pe urmele jafului forestier de la Pietroşani

Bineînțeles că primărița Elena Lasconi are un mesaj mobilizator, având în vedere multitudinea de probleme cu care se confruntă la nivelul municipiului, probleme despre care spune că au fost create cu ajutorul organizației PNL. A încheiat cu o promisiune, sortită să aducă o rază de soare în existența muscelenilor: „O să fie bine!”

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *