Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

A murit fostul toboșar al trupei Proconsul

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins azi din viață pe patul de spital, unde era internat din cauza unei septicemii. Anunțul trist a fost făcut chiar de membrii trupei, pe pagina de Facebook. 

A murit fostul toboșar al trupei Proconsul

Citește și Atenție, semafoare întrerupte în Pitești!

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de Proconsul pe Facebook. 

În urmă cu o zi, Florența Marin, o apropiată a artistului, anunța pe Facebook starea precară de sănătate a artistului și le cerea prietenilor să se roage pentru însănătoșirea acestuia, potrivit Realitatea. 

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică. Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a artistului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită