Web Analytics

Omul de afaceri Dan Șucu este noul acționar al Rapidului

de | 25.05.2022 12:59 | Actualitate, Sport

Cine este Dan Șucu, noul acționar al formației din Giulești

În cursul zilei de marți, Rapid București a anunțat că Dan Șucu este noul acționar al clubului. Acesta va deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca și Victor Angelescu.În câteva momente va avea loc evenimentul de prezentare a lui Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă speciale, care se va desfășura la stadionul Rapid – Giulești. Până atunci însă, pe site-ul oficial al giuleștenilor a apărut și primul mesaj al noii conduceri:

„PROMISIUNE PENTRU RAPID

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine. Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.  Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși.”, anunță acționariatul FC Rapid București, Victor Angelescu & Dan Șucu.

Prosperul om de afaceri, care are o avere estimată la peste 120 de milioane de euro, a intrat în afaceri în anul 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanțul de magazine are o rețea de 26 de puncte de desfacere, chiar și în afara țării, mai exact în Sofia (Bulgaria) și Belgrad (Serbia), potrivit digisport.ro.

Citește și: Piteșteanul Adrian Mutu și Gică Hagi vor fi colegi în meciul de retragere al „Briliantului”

Șucu deține opt fabrici care creează produse pentru magazinele sale şi are un număr de 2.300 de angajaţi. De asemenea, are o cifră de afaceri care se ridică la suma de 200 milioane de euro.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *