Web Analytics

Omul Camorrei se plânge că nu are bani de ţigări şi-şi roagă apropiaţii să-i trimită 200-300 euro

de | 24.03.2023 19:05 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Scrisoarea din puşcărie a lui Nicola Inquieto către mama sa

Coincidență sau nu, în timp ce este judecat pentru accidentul de muncă în care un tânăr și-a pierdut viața pe șantierul lui din cartierul Găvana, Nicola Inquieto îi scrie, din celulă, mamei sale.

Inquieto vorbește despre fiicele sale rămase în Pitești

Iar aceasta, Concetta Ferrari, postează scrisoarea pe Facebook. Nicola îi scrie scurt, lapidar și îi cere să împrumute bani până la Crăciun, că nu are nici de țigări. În bilețel, Nicola Inquieto vorbește despre fiicele sale care au rămas la Pitești, crescute fiind de fostele soții, românce, Camelia și Ioana. Este vorba despre Imma, fiica cea mare, în vârstă de 13 ani, respectiv Rita, de doar 6 ani.

„Bună, mama, cum ești, sper că ești bine. Eu sunt bine, în curând vine Rita pe la mine, știu că te sună. Mi-a zis, tati, am vorbit cu bunica Tittina și bunicul Luiggi… dar poate îl confundă cu Luiggi al Rosariei. Crește și este bine. Și Imma mi-a spus că tu ai sunat-o, ea era la școală și nu a putut răspunde la telefon, dar apoi v-ați auzit.
Mama, vezi dacă poți să vorbești cu Antonio și Peppe ca să mă ajute. Dacă nu, nu am nici măcar bani pentru țigări. După ce am muncit ca un câine, am ajuns în acest punct. Spune-le ca măcar până la Crăciun să mă ajute cu 200-300 de euro. Came (Camelia, n.red) mă ajută, dar cu 50 de euro ce fac?”

Nicola își roagă mama să aprindă o lumânare pentru el

La final, Nicola o mai roagă pe Concetta să îi trimită ceva tradițional și să aprindă o lumânare și pentru el, probabil dat fiind că în Italia, în curând, va fi Paștele. Și o mai sfătuiește să nu conducă mașina, dacă nu se simte bine. Iar la final o salută „cu afecțiune, fiul tău… Nicola”.

Citește și Vila lui Nicola Inquieto, luminată a giorno în weekendul trecut

Citește și Abia după 6 ani începe procesul. Mama tânărului mort pe şantierul lui Inquieto: „L-am adus cu capul în pungă, în prosoape şi în pungă…”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *