Web Analytics

Oltenii lui Mititelu mâncară bătaie de la CS Mioveni, în Bănie

de | 26.11.2022 00:47 | Actualitate, Home, Sport

Într-un meci amical disputat vineri, 25 noiembrie, după-amiaza, în Bănie, cu FC U Craiova 1948, CS Mioveni a învins cu 1-0, scor stabilit la începutul jocului, prin golul marcat de Kabananga.

Citeşte şi: Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Ne-am îmbătat cu apă rece după primele meciuri şi desfăşurarea evenimentelor ne arată că nu este aşa”

Elevii lui Marius Stoica au început partida în formula: Popescu – Oancea, Garutti, Ene, Balaur, Trif – Pop, Panait, Rădescu – Kabananga, Krasniqi. Au mai jucat: Coşereanu, Dumitru, Lixandru, Șerbanică, Antal, Burlacu, Dat, Sima.


În runda următoare, CS Mioveni o va înfrunta pe FCSB, iar Adrian Mititelu, patronul craiovenilor, spune că îl va susține pe Compagno, chiar dacă la formația argeșeană are un jucător împrumutat, pe mijlocașul Vlad Pop (22 de ani).
„Se vor întâlni Pop și Compagno. Nu vorbesc de echipe, eu țin cu Compagno. Pop oricum se întoarce peste câteva luni acasă; acum e în practică la Mioveni” – a spus Mititelu, care a adăugat că „în fiecare zi cu eșec mai învăț câte ceva. Avem o infrastructură destul de bună și sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, vom ajunge sus”.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *