Web Analytics

Ofițeri și subofițeri au fost avansați în grad, la Jandarmeria Argeș

de | 1.04.2022 13:38 | Actualitate

S-au împlinit 172 de ani de la Înființarea Jandarmeriei Române. În cadrul unei festivități, la Inspectoratul de Jandarmi Județean, cei care s-au remarcat în activitate au fost recompensați de către colonel Toma Marius-Cezar, desemnat inspector șef al I.J.J. Argeș.

Astfel, 3 ofițeri și 16 subofițeri au fost avansați în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim, 2 ofițeri și 7 subofițeri au primit diplome de merit pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor, iar 19 ofițeri și 107 subofițeri au fost recompensați cu mulțumiri.

Citește și:Activități speciale de Ziua Jandarmeriei, în Parcul Ștrand

De asemenea, invitații la eveniment au primit plachete aniversare și diplome de excelență, în semn de recunoaștere a bunelor relații instituționale pe care le purtăm.

”Recunoștința noastră deplină se adresează tuturor jandarmilor argeșeni care contribuie prin sacrificiile personale la siguranța cetățenilor și comunităților din Argeș, la protecția proprietății publice și private. În aceste timpuri dificile este necesar să adresăm un gând bun familiilor și celor care îi așteaptă acasă pe colegii noștri, sperând ca la finalul zilei totul să fie bine”, a fost mesajul transmis de către colonel Toma Marius-Cezar, desemnat inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *