Web Analytics

Activități speciale de Ziua Jandarmeriei, în Parcul Ștrand

de | 31.03.2022 14:42 | Actualitate

Pe data de 03 aprilie 2022, Jandarmeria Română aniversează 172 de ani de la înființarea armei, ocazie cu care la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș se vor organiza și desfășura manifestări în cinstea acestei zile.

Astfel, mâine 01 aprilie 2022, va avea loc o activitate festivă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, în cadrul căreia jandarmii argeșeni vor fi recompensați pentru activitatea desfășurată.

Citește și:Jandarmii argeșeni, profesori pentru elevii de la ”Armand Călinescu”

” La această activitate vor participa și reprezentanți ai principalelor instituții publice cu care cooperăm în misiunile noastre.

Duminică, 3 aprilie 2022, începând cu ora 14.00 vom organiza un punct de informare, organizat în parcul Ștrand din municipiul Pitești, intrarea dinspre str. Costache Negri, unde se vor realiza standuri expoziționale ce cuprind: prezentarea tehnicii utilizate de jandarmi în diferite misiuni, o parte dintre autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului și prezentarea câinilor folosiți de jandarmi în misiunile specifice, ocazie cu care se vor distribui pliante informative și materiale promoționale.”, transmit jandarmii argeșeni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *