Web Analytics

O vânzătoare a scos cuțitul la un bărbat care încerca să o jefuiască și l-a alergat pe stradă

de | 4.03.2023 22:10 | Actualitate, Home

O vânzătoare din Baia Mare a scos un cuţit cu care tăia mezelurile în magazin la un bărbat mascat care încerca să fure banii din casa de marcat.

Polițiștii din Baia Mare au fost înștiințați în legătură cu o vânzătoare care a fost amenințată cu un cuțit de un bărbat care purta o cagulă.

Citește și Dosarul Clanului Boceanu. Cum ameninţau proxeneţii fetele exploatate sexual: „Mâine vin acolo! Numai cu lanţul îţi dau pă cap, să faci 3.000, 4.000”

Este vorba de acelaşi bărbat care a dat spargerea dintr-un alt magazin de pe aceaşi stradă.

În momentul în care hoţul o ameninţa, vânzătoarea a avut o prezență de spirit ieșită din comun și a pus și ea mâna pe un cuțit cu care tăia mezelurile în magazin și a strigat către bărbat că îl cunoaște, deoarece l-ar fi văzut întreaga după amiază supraveghind magazinul.

Omul s-a speriat și a luat-o la fugă, iar doi bărbați au încercat să-l prindă, însă nu au reușit.

Până la această oră, bărbatul nu a fost prins de către polițiștii din Baia Mare, el fiind căutat pe întreaga rază a municipiului.

„M-a amenințat cu un cuțit și îmi zicea de bani. M-am gândit, ori apăs butonul de panică, ori mă descurc.

Și am luat cuțitul cu care feliem salamul și m-am dus către el. I-am spus că îl cunosc, apoi am fugit după el. În timpul acela a venit un client și pe stradă mai era un bărbat cu câinele. Amândoi au fugit după el și când a ajuns la colțul blocului și-a dat jos cagula.

Cei doi care au alergat după el au spus că hoțul era alb la ten, înalt, 1.80, 1.90, cu părul lung. Cred că avea între 35-40 de ani”, a declarat victima pentru Antena 3 CNN.

Sursa: Antena3 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *