Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

O româncă a eclipsat-o pe Heidi Klum la Cannes

Heidi Klum a fost fenomenală la gala Knights Of Charity din cadrul Festivalului de la Cannes, însă și o româncă a reușit să se facă remarcată la eveniment.  Lavinia Postolache, fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood, a impresionat cu ținuta ei la evenimentul plin de vedete.

O româncă a eclipsat-o pe Heidi Klum la Cannes

Românca a fost remarcată și de jurnaliștii de la Daily Mail, care au scris că “Lavinia Postolache s-a îmbrăcat să impresioneze, într-o rochie galbenă, din paiete, completându-și ținuta cu un colier de perle și o poșetă neagră de designer”.

Citește și: Amalia Lică, trei medalii de aur în finalele individuale la Campionatul European de gimnastică ritmică

Lavinia Postolache a fost desemnată cea mai frumoasă româncă în 2010: a câștigat concursul Miss World România, reprezetand țara noastră ulterior la competiția din China. Lavinia locuiește peste Ocean din 2009 și încearcă să dea marea lovitură la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, românca s-a făcut deja remarcată în mici roluri, reușind să joace alături de Keanu Reeves în The Neon Demon. În urmă cu 2 ani, a fost distribuită în primul ei rol important într-un film regizat de William Norton, “False Colours”.

Aceasta este într-o relație de lungă durată cu un milionar francez, Jimmy Esebag, preşedintele al „Americas Licensing Holding Group”. Cei doi sunt căsătoriți și împreună au un băiețel. (Sursa: Tabu.RO)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită