Web Analytics

O piteşteancă, la finala mondială a Miss Tourism Queen of the Year International 2016

de | 30.11.2016 21:38 | Actualitate

# Finala are loc pe 18 decembrie la Shanghai, în China, iar la această competiție participă reprezentante din 60 de țări

În această lună, la București a avut loc selecția națională pentru Miss Tourism Queen of the Year International 2016, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusețe din lume. Iar cea care a fost aleasă să reprezinte România la finala mondială a celebrului concurs, finală ce se va desfășura la Shanghai, în China, pe 18 decembrie, este o superbă piteșteancă în vârstă de 21 de ani. Andreea-Liliana Popescu nu este numai o fată frumoasă, ci și o minte strălucită: vorbește fluent engleza, franceza și spaniola și este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Selecția natională Miss Tourism Queen of the Year International 2016 a fost organizată în București de către agentia ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Tourism Queen of the Year International în țara noastră. La finala mondială de la Shanghai vor participa reprezentante din 60 de țări.
Andreea-Liliana Popescu are 1,76 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt de invidiat: 90-60-93.
După cum singură se prezintă, Andreea este pasionată de călătorii, sport, muzică și mai ales de activități de voluntariat. Este deținătoarea unei burse de excelență din cadrul programului „Viitorul României” pe întreaga durată a studiilor. Citatul care o inspiră este „Viitorul aparține celor care au puterea să creadă în frumusețea propriilor vise”. Ea va purta în Shanghai creații vestimentare semnate de diferiți designeri cunoscuți din România, dar și creații proprii, ducând o parte din designul vestimentar românesc pe scenele celui mai mare și populat oraş al Chinei. În ceea ce privește vestimentația sa din cadrul probei costumelor naționale, Andreea-Liliana a dorit să păstreze unele elemente ce au aparținut și au fost purtate chiar de străbunica sa.

„Voi da totul pentru a ocupa un loc cât mai bun în finală”

„Mă simt onorată și entuziasmată de oportunitatea de a îmi reprezenta țara, România, în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism Queen of the Year International 2016. Privesc această participare ca pe o provocare, pentru că vreau să demonstrez că sunt o persoană puternică, inteligentă și frumoasă, atât pe dinafară, cât și în suflet, dar și ca pe o responsabilitate de a promova cu mândrie și cât mai bine țara, turismul românesc. Mai mult, este șansa de a cunoaște oameni de la care cu siguranță am ce învăța și de a descoperi tot ceea ce Shanghaiul abia așteaptă sa ne dezvăluie, mie și celorlalte concurente. Mă simt încrezătoare, știu că voi da tot ce pot pentru a avea o participare care să impresioneze plăcut, astfel încât să reușesc să ocup un loc cât mai bun pe podiumul din China, în seara finală”, ne-a declarat Andreea Popescu.
Toți românii sunt invitați să urmărească evoluția Andreei la Shanghai, vizitând pagina sa oficiala de Facebook „Miss Tourism Queen of the Year International Romania”- https://www.facebook.com/miss.tourism.queenoftheyear.romania  – pagină unde vor putea vota România și vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinți poze postate zilnic. Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Shanghai.
Andreea a mai reprezentat România și la alte concursuri importante de frumusețe. În 2012 a câștigat titlul de Miss All Nations Romania. În 2013 a fost în China la finala Miss Bikini Univers și la Atena la finala Miss Tourism Planet.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii