Web Analytics

O piteșteancă de 19 ani a spus că a fost răpită de trei bărbați din Dolj

de | 26.01.2020 11:18 | Actualitate

În noaptea de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 01:00, printr-un apel la Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, o femeie din Pitești a sesizat plecarea voluntară a fiicei sale, de 19 ani, care nu a mai revenit la domiciliu după ce plecare în după-amiaza precedentă.Imediat, poliţiştii au demarat verificările pentru localizarea acesteia.
Tânăra avea asupra sa, la momentul plecării, telefonul mobil, însă nu răspunsese apelurilor și mesajelor pe care mama ei le transmisese până la acel moment.
După ce a primit un mesaj de la unul dintre polițiști, aceasta a contactat-o pe mama sa, căreia i-a spus că ar fi fost răpită de pe raza municipiului Pitești, de trei bărbați mascați, care ar fi dus-o în Craiova, județul Dolj. Aceasta a mai pretins că un alt bărbat ar fi reușit să îi convingă pe cei trei ,,răpitori” să o lase la domiciliul celui de-al patrulea, unde s-ar afla la momentul convorbirii.După stabilirea locației, la fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul I.P.J. Dolj, care au găsit-o pe tânără, nevătămată.Ulterior, aceasta a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Pitești, unde a recunoscut că cele susținute nu sunt reale, iar scopul pentru care a susținut că ar fi fost răpită este ca să ascundă o relație de prietenie cu un bărbat doljean, pe care îl cunosuse pe o rețea de socializare.
Din verificări s-a stabilit că fata nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta fiind predată familiei. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii