Web Analytics
scris duminică, 13.11.2022

O nouă sesiune “Rabla pentru electrocasnice”. Când începe

Persoanele fizice vor avea la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie, prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

O nouă sesiune “Rabla pentru electrocasnice”. Când începe

O nouă sesiune a programului „Rabla pentru electrocasnice” este programată să înceapă peste două săptămâni, pe 21 noiembrie cu un buget de 50 de milioane de lei.

Citește și: „Fata mea este traumatizată! În continuare este şicanată la şcoală!”

Administrația Fondului pentru Mediu precizează că, de la data menționată, persoanele fizice vor avea la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie, prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Cei care vor să își cumpere o mașină de spălat rufe sau vase, un aparat de aer condiționat, un frigider, o ladă frigorifică ori un congelator pot primi un voucher de 400 de lei. Pentru aspiratoare cu consum redus de energie, subvenția este de 200 de lei, pentru un laptop 500 de lei, iar pentru o tabletă 300 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...