Web Analytics

O nouă serie de bilete de tratament balnear pentru pensionari

de | 19.09.2022 10:04 | Actualitate, Home

O nouă serie de bilete pentru tratament balnear a fost repartizată la Casa Județeană de Pensii Argeș. Este vorba de 218 bilete în diverse stațiuni. Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, daca persoana beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Citește și: Comisia Europeană recomandă suspendarea unor fonduri de 7,5 miliarde de euro destinate Ungariei, din cauza corupţiei


„Pentru seria 14 din acest an, cu date de plecare în perioada 1 – 4 octombrie 2022, ne-au fost repartizate un numar de 218 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Techirghiol.
Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro. Eliberarea biletelor se face în perioada 16 – 23 septembrie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 32 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara, Bala, Covasna, Herculane”, transmite Casa Județeană de Pensii Argeș.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *