Web Analytics

O nouă ședință ordinară on-line a CJ Argeș

de | 25.01.2022 14:36 | Actualitate, Politica si Administratie

Consiliul Judeţean Argeş este convocat în şedinţă ordinară pentru data de 27.01.2022, ora 12.00, prin mijloace electronice (on-line).

 PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1. Procesul – verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 15.12.2021.

2. Procesul – verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 22.12.2021.

3. Procesul – verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 07.01.2022.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului de Boli Cronice Călinești.

5. Proiect de hotărâre aprobarea costului mediu lunar de întreţinere ȋn funcție de gradele de dependențǎ ale persoanelor vȃrstnice, precum și categoriile de venituri luate ȋn calcul la stabilirea contribuției lunare de ȋntreținere a persoanelor ce sunt/sau urmeazǎ a fi internate și ȋngrijite ȋn Căminul pentru Persoane Vârstnice Mozăceni-Argeș pe anul 2022. 

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației către Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, pe anul 2022.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației către Adunarea Regiunilor Europene, pe anul 2022. 

Citește și: Polițist declarat eroul zilei după ce a salvat femeia accidentată pe trecerea de pietoni, în Pitești

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației către Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România, pe anul 2022. 

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației pentru Asociația Internațională a Regiunilor Francofone pe anul 2022. 

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare pentru învățământul special din județul Argeș pentru anul 2022-2023.

11. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii consiliului județean nr. 150/24.06.2021 privind asumarea responsabilității Consiliului Județean Argeș de organizare şi derulare a procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru pentru achiziţia produselor şi a contractelor/acordurilor-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative, aferente Programului pentru școli al României, pentru perioada 2021 – 2023. 

Citește și: 25 ianuarie – Ziua Internațională a Persoanelor Rebele

12. Proiect de hotărâre privind stabilirea indemnizației maxime lunare de care vor beneficia consilierii județeni începând cu data de 01.01.2022. 

13. Proiect de hotărâre privind desemnarea a 2 consilieri județeni, membri în comisia de evaluare anuală a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului Argeș, domnul Voica Ionel. 

14. Proiect de hotărâre privind participarea județului Argeș, în calitate de partener al liderului de proiect – Serviciul de Telecomunicații Speciale la realizarea investiției ,,Centrul de Date Regional Sud Muntenia” și aprobarea Acordului de Parteneriat (de principiu). 

15. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Stoenești, pe o perioadă de 5 ani asupra unui sector din drumul județean DJ 725, de la km 00+00 la km 01+800, în vederea reabilitării acestuia. 

16. Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Judeţului Argeş cu unele bunuri imobile 

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general actualizat pentru obiectivul de investiţii „Pod pe DJ 741 Pitești – Valea Mare – Făgetu – Mioveni, km 2+060 peste pârâul Valea Mare (Ploscaru), oraș Ștefănești”. 

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, amendat de trei ori într -o singură zi de poliţiştii constănţeni

18. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Hârsești pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local; 

19. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Godeni pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local;

20. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Bughea de Jos pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local; 

21. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Boțești pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local;

22. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Topoloveni pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local; 

23. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului în favoarea U.A.T. Mihăești pentru aprobarea Normelor tehnice privind condiţiile de proiectare şi amplasare a construcţiilor, instalaţiilor şi a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor de interes local; 

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Strategic pentru anul 2022, în domeniul ordinii publice la nivelul Județului Argeș.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Autorității Teritoriale de Ordine Publică, pe anul 2022. 

26. Raport privind activitatea Comisiei pentru Protecția Copilului Argeș pe semestrul II 2021.

27. Raport privind activitatea Comisiei pentru Protecția Copilului Argeș pe anul 2021.  

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii