Web Analytics

25 ianuarie – Ziua Internațională a Persoanelor Rebele

de | 25.01.2022 08:35 | Actualitate

Data de 25 ianuarie marchează Ziua Internațională a Persoanelor Rebele. Potrivit Daily Mail, cercetătorii au constatat că măsura în care un om e rebel este direct proporțională cu dimensiunea cortexului orbitofrontal, situat în spatele ochilor.

Persoanele rebele, care nu se conformează normelor sociale, au mai puțină materie cenușie în această zonă a creierului, care crește rapid în copilărie, dar încă nu este clar de ce sau când se oprește din dezvoltare. Așadar, rebeliunea este o trăsătură înnăscută, mai puțin influențată de mediul în care crește un copil sau de anturaj.

Citeşte şi: Preţul petolului a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii şapte ani

Persoanele rebele sunt persoane spontane, creative și jucăușe. Le place să comunice folosind un stil energetic, exprimându-și aprecierea față de lucuri, persoane, locuri. Sunt eficiente atunci când sunt stimulate prin elemente creative, distractive, oameni noi, locuri noi, iar prima lor reacție este să se exprime în legătură cu aceste schimbări.
Așii lor din mânecă: sunt foarte creativi, găsind soluții chiar și când ceilalți văd doar probleme. Au capacitatea să transformă orice lucru plictisitor în ceva foarte plăcut, într-un joc. Sunt spontani, plini de energie și entuziasm.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii