Web Analytics

O nouă înșelătorie în numele unui mare lanț de benzinării circulă pe internet

de | 10.11.2022 14:51 | Actualitate, Home

O nouă metodă de înșelătorie circulă zilele acestea pe internet, în numele unui mare lanț de benzinării. Mesajul este răspândit pe rețelele de socializare în cadrul unei postări în care este inserat un link unde, în urma completării unui chestionar, respondenții sunt păcăliți că pot obține 2.000 de lei.

Citește și: S-a demolat Service-ul Dacia de la Bascov! Explicaţia primarului Stancu: „Clădirea era cam ca o femeie cu ruj pe buze şi cu ciorapii rupţi”…

De data asta, OMV Petrom este ținta escrocilor. Pe fondul unei aniversări de 31 de ani de activitate, OMV Petrom oferă șansa de a câștiga 2.000 de lei, în urma completării unui chestionar format din 4 întrebări.  În partea de jos a chestionarului sunt și așa-zise feedback-uri, lăsate de la oamenii care au completat chestionarul, iar toate sunt numai de bine: „Nu pot să cred! Am câștigat un cadou, mulțumesc OMV Petrom!”, și multe altele. Chiar de aici se poate trage concluzia unei înșelătorii întrucât, oricând ai accesa linkul, mesajele sunt aceleași, cu toate că a trecut o oră între accesările linkului, scrie replicaonline.ro. Totul este, însă, o înșelătorie. Clienții sunt sfătuiți să nu-i dea curs.  

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *