Web Analytics

O nouă ediție a ”Festivalului Național de Teatru Ludicus”

de | 15.10.2021 17:10 | Actualitate

A început astăzi o nouă ediție a ”Festivalului Național de Teatru Ludicus”, manifestare dedicată exclusiv tinerilor artiști amatori. Evenimentul devenit deja tradiţie şi ajuns anul acesta la ediţia a XVII-a este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria oraşului Mioveni, în perioada 15-17 octombrie. Dată fiind situația actuală, evenimentul se va desfășura fără participarea publicului, ci doar în format online, spectacolele putând fi urmărite în direct, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni.

 

Citește și Teatrul Alexandru Davila, deplasare la Chișinău, la Festivalul Internațional FESTIS 2021. Managerul FELIX GOLDBACH – Limba română e o înfrățire verosimilă, de suflet, a tuturor teatrelor românești

 

În competiţia din acest an, în urma preselecției au fost acceptate un număr de 6 trupe, împărțite în două categorii de vârstă. La categoria gimnaziu (10-14 ani) vor participa trupele Victory of Art (București) și Ad-hoc (Pitești), iar la categoria liceu (14-18 ani) vor concura trupele Acting-Up (București), Atelierul de Teatru (Botoșani), Phantasia (Craiova) și Victory of Art (București).

La ediția din acest an, juriul va acorda nu mai puțin de 18 premii la diverse categorii precum cea mai bună regie, cea mai bună scenografie, cea mai bună coregrafie, cel mai bun afiş, cel mai bun actor în rol principal, cel mai bun actor în rol secundar și, evident, până la marele premiu pentru cea mai bună trupă din concurs.

Așadar, iubitorii de teatru, sunt invitați în acest week-end, să urmărească din fața ecranelor, în direct pe pagina https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro o serie de spectacole originale și interesante, care vă vor binedispune sau chiar vă vor încânta!

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii