O nouă acţiune de dezinsecţie la Mioveni

de | 2.07.2015 11:36 | Politica si Administratie

În perioada 30 iunie – 5 iulie, în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie şi deratizare pe domeniul public al oraşului, scări de bloc, gospodării individuale, societăţi comerciale şi clădiri ale instituţiilor publice.
Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de delegare a activităţilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie prin concesiune în oraşul Mioveni.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.
Cetăţenilor li se recomandă ca, în intervalele de timp menţionate, să limiteze deplasările pe domeniul public unde se execută lucrarea şi să evite raza de acţiune a utilajului de stropit.
 De asemenea, crescătorii de albine sunt rugaţi să ia măsurile care se impun pentru protejarea familiilor de albine. În caz contrar, SC Coral Impex SRL şi Primăria oraşului Mioveni sunt absolvite de orice responsabilitate. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acţiunii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată ce va fi comunicată ulterior de către executant. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii