Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

O musceleancă, decan de facultate la Braşov

La facultățile din cadrul Universității ”Transilvania” Brașov s-au schimbat în această lună nu mai puțin de șapte decani. Iar unul dintre aceștia este originar din Câmpulung, fiind absolvent al Colegiului Național Pedagogic ”Carol I”. Este vorba despre prof. dr. psih. habil. Ana-Maria Cazan, cea care între anii 2016 și 2024 a îndeplinit funcția de prodecan al Facultății de Psihologie și Științele Educației. Musceleanca este acum decan al Facultății amintite, după ce la concurs a obținut 96 de puncte din 100 posibile.

O musceleancă, decan de facultate la Braşov

Absolventă a colegiului câmpulungean în anul 2003, la profilul Învățători-educatoare, Ana-Maria Cazan a urmat apoi cursurile Facultății de Psihologie din Brașov, la încheierea acestora devenind cadru didactic asociat. Un an a profesat ca psiholog școlar, apoi a revenit în mediul universitar ca preparator, lector, conferențiar și profesor, iar la puțin peste 30 de ani împliniți a devenit prodecan. Deține două masterate, are diplomă de doctor și de abilitare în Psihologie.
C.I.B.

Citește și La Lereşti, sală de sport modernă, în valoare de 8,8 milioane lei. Simona Bucura-Oprescu: „Dovada muncii şi rezultatele implicării echipei noastre!”

Citește și Teatrul de Vară din Ștrandul Piteștiului va fi modernizat în 8 luni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole