Web Analytics
scris marți, 19.03.2024

Teatrul de Vară din Ștrandul Piteștiului va fi modernizat în 8 luni

Marți, 19 martie, la Pitești a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand – „pas important către transformarea acestui spațiu într-un centru cultural modern și multifuncțional, capabil să găzduiască o varietate de evenimente culturale, de la concerte și spectacole de teatru, până la proiecții de film și expoziții” – după cum ne comunică municipalitatea.

Teatrul de Vară din Ștrandul Piteștiului va fi modernizat în 8 luni

Citește și: Ion Mînzînă: „Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș!”

Proiectul beneficiază de o alocare substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în valoare de 4.116.723,57 lei, fără TVA, fonduri care asigură realizarea proiectului fără implicarea bugetului local.

Lucrările includ refacerea completă a clădirii, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC – conform comunicatului de presă.

Lucrările vor fi gata în opt luni de la semnarea contractului, din care două luni sunt pentru proiectare.

Garanția de 10 ani de la încheierea procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, asigură calitatea și durabilitatea investiției în patrimoniul cultural al municipiului Pitești”, se mai arată în comunicatul de presă.

Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de Filarmonica Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită