Web Analytics

O musceleancă a ajuns în topul parfumierilor de lux

de | 31.10.2017 17:21 | Actualitate

madalina si julien 2

    Într-una dintre ediţiile trecute v-am adus-o în atenţie pe Yoana Baraschi, o musceleancă devenită creator de modă de lux în Statele Unite ale Americii. Nu este unică din acest punct de vedere, fiindcă o tânără născută în Câmpulung a ajuns acum la vârful industriei de Haute Parfumerie în Franţa.

    Mădălina Stoica, căsătorită Blanchard, a trecut Atlanticul în anul 1996, la New York şi, ulterior, a absolvit cursurile unui prestigios institut de modă. În timpul studiilor a lucrat ca vânzătoare într-o parfumerie, apoi a fost selectată la un curs de pregătire a managerilor în industria parfumurilor şi a cosmeticelor. Astfel s-a specializat în domeniu, iar în 2012, când deja trecuse Atlanticul înapoi, ajungând la Paris, şi-a deschis propria casă de parfumuri de lux. Dar nu singură, ci împreună cu soţul, Julien Blanchard, cu care se cunoscuse în 2004.

    Anul trecut, unul dintre parfumurile create de cei doi a fost declarat cel mai bun parfum din lume. Ca o recunoaştere a acestei performanţe, casa de parfumuri creată de musceleanca de 41 de ani a primit dreptul de a ataşa denumirea „Paris”, un drept acordat parfumierilor de către autorităţile paiziene doar în situaţii excepţionale. Brandul Mădălinei cuprinde deja 11 esenţe de lux care se vând în peste 24 de ţări de pe trei continente.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole