Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

O mamă își apără fiul de un urs care a sărit pe masă când mâncau! I-a spus că trebuie să se joace „de-a statuile”

O familie din Mexic a reușit să-și păstreze calmul în timp ce un urs negru (o specie endemică în America de Nord) i-a întrerupt picnicul organizat cu ocazia unei zile de naștere, sărind pe masă și devorându-le prânzul, scrie digi24.ro.

O mamă își apără fiul de un urs care a sărit pe masă când mâncau! I-a spus că trebuie să se joace „de-a statuile”

Citește și: Începe vânătoarea de cocoşi de munte

Într-un clip devenit viral pe rețelele sociale, Silvia Macías este văzută cu fiul strâns la piept și acoperindu-i ochii cu mâna la doar câțiva centimetri de ursul care mănâncă liniștit, potrivit CBS News.

Silvia, din Mexico City, a mers cu familia într-un parc de la marginea orașului Monterrey pentru a sărbători ziua de naștere a fiului ei Santiago, care are sindromul Down.

La scurt timp după ce s-au așezat la picnic, un urs a sărit pe masă și a început să le mănânce mâncarea. Silvia i-a acoperit ochii băiatului, încercând totodată să evite orice gest pe care ursul l-ar fi putut considera o provocare.

Santiago se putea speria. Lui îi este foarte frică de orice animal, chiar și de o pisică sau de un câine, a spus femeia într-un interviu pentru The Associated PressI-am acoperit ochii, pentru că nu voiam să-l vadă și să țipe sau să fugă. Mi-a fost teamă că dacă se speria sau țipa ursul putea să reacționeze”.

Silvia știa că parcul este vizitat uneori de urși, dar că aceștia vin de regulă dimineața devreme sau seara, nu la prânz, când acolo sunt mulți oameni. Totuși, era pregătită pentru orice situație și le-a spus copiilor că în parc se vor juca „de-a statuile”.

Zis și făcut: Santiago a rămas nemișcat, deși „ursul era foarte aproape de noi, l-am auzit în timp ce mârâia, în timp ce mânca și îi simțeam mirosul”.

După ce a terminat, animalul a alergat spre pădure.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *