Web Analytics
scris marți, 09.07.2024

O fată de 19 ani a fost atacată și omorâtă de urs la Bușteni

O tânără de 19 ani a fost atacată, marți, de un urs, în zona Jepii mici din Bușteni, pe Valea Prahovei. Prietenul ei a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce animalul a tras-o pe fată într-o râpă.

O fată de 19 ani a fost atacată și omorâtă de urs la Bușteni

Potrivit unui comunicat al Salvamont, tânăra a fost găsită moartă. Recuperarea trupului său este dificilă, în condițiile în care terenul este accidentat, iar ursul este în continuare în zonă. „O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, în urmă cu puțin timp, au coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani. Turistul care a văzut întregul eveniment și a sunat la 112, a fost preluat de către jandarmii montani și coborât în Bușteni”, se arată în comunicat.

Citește și: Accident în Argeș. O mașină s-a răsturnat în decor, o femeie a ajuns la spital

Ursul care a atacat-o pe tânără a fost împușcat. Acesta făcea imposibilă recuperarea trupului neînsuflețit al fetei și punea în pericol siguranța echipelor prezente în zonă, spun autoritățile. Ulterior, trupul tinerei a fost recuperat de salvatori. Iubitul tinerei se află la audieri, fiind martor la incident.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...