Web Analytics
scris joi, 03.11.2022

O fată de 15 ani a murit după ce a primit 3 diagnostice în 4 zile

O fată de 15 ani din Focşani a murit după ce medicii i-au pus trei diagnostice în patru zile. Familia e hotărâtă să depună plângere la poliţie şi la Colegiul Medicilor pentru a afla de ce a murit fata lor, conform Observatornews.ro.

O fată de 15 ani a murit după ce a primit 3 diagnostice în 4 zile

Din senin, i s-a făcut rău la şcoală. A acuzat dureri îngrozitoare de cap şi stări de vomă. Mama a dus-o la spitalul Sf. Pantelimon din Focşani. Medicul de gardă i-ar fi pus diagnosticul de cefalee şi hipocalcemie, i-a dat o reţetă şi a trimis-o acasă.

Citește și: Tânărul mort în accidentul de la Dobrești va fi înmormântat sâmbătă 

De la o zi la alta, fata  s-a simţit tot mai rău. Familia a chemat ambulanţa acasă. Medicul i-a administrat un calmant, iar după câteva ore adolescenta şi-a mai revenit. N-a vrut să meargă din nou la spital. A doua zi, duminică, n-a avut însă încotro, având dureri insuportabile. Diagnosticul la internare dat de medicul de gardă a fost de anemie clinică şi tulburări de coagulare în observaţie. În urma investigaţiilor medicale, a reieşit o trombocitoză severă, iar medicul a bănuit un debut brusc de leucemie sau de o boală hematologică.  A primit transfuzii de sânge, însă inima i-a cedat. A intrat în stop cardio-respirator și nu și-a mai revenit.

Familia e hotărâtă să depună plângeri la Poliţie şi la Colegiul Medicilor. La necropsie s-a descoperit că fata a murit în urma unui stop cardio-respirator, enterocolită hemoragică, trombocitopenie, dar şi în urma infecţiei cu coronavirus. Fata însă nu avea niciun test Covid. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...