Web Analytics

O delegație UNPR s-a întâlnit cu Ambasadorul Ucrainei

de | 29.09.2022 13:08 | Actualitate, Home

Delegația Uniunii Naționale a Patronatului Român, condusă de domnul președinte Ioan Lucian, a fost primită ieri la sediul Ambasadei Ucrainei din România, de către Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar, domnul Ihor Prokopchuk.

            Temele de discuții propuse de delegația UNPR, au fost următoarele:

Citește și: Lasconi zice din nou „Pardon”! Procesul bulevardului, amânat a doua oară

  1. Modalități concrete de sprijinire a companiilor ucrainene ce doresc să-și reloce afacerile avute în Federația Rusă, în România sau țări a Uniunii Europene.
  2. Organizarea unei misiuni Economice de către UNPR în Ucraina.

           Președintele  Ioan Lucian, a enumerat  modalitățile concrete prin care UNPR poate sprijinii companiile din Ucraina oferind:

  • Consultanță  juridică primară gratuită; 
  • Consultanță economico – financiară  primară  gratuită;
  • Consultanță primară  în afaceri gratuită;
  • Punerea la dispoziția firmelor ucrainene  a sistemului de afaceri de care dispune, atât  în țară cît și în străinătate.

Citește și: Fostul preşedinte al APP Argeş, Dorin Mărăşoiu: „Oamenii să aibă răbdare, că într-o lună jumătate sperăm să avem un vehicul politic nou, curat”

 Misiunea  economică pe care Uniunea Națională a Patronatului Român dorește să o organizeze  în  Ucraina, va cuprinde reprezentanți  ai companiilor ce și-au exprimat dorința de a  găsi parteneri  de  afaceri  în  domeniile:  construcții, agricultură, IT, industrie ușoară și industrie chimică.

  “Mulțumesc delegației UNPR pentru disponibilitatea de  a sprijini  companiile  private din Ucraina afectate de război,  apreciez  eforturile  umanitare  pe care confederația dumneavoastră le-a făcut mai ales  în  zonele  de  graniță ale României  cu  Ucraina, și vă asigur de întreaga mea susținere  în  apropierea  și colaborarea mediilor de  afaceri  din  țările  noastre”, a  ținut  să sublinieze  ambasadorul  Ucrainei,  domnul  Ihor Prokopchuk.

„Uniunea Națională a Patronatului Român, și-a declarat de la bun început susținerea pentru poporul ucrainian și a companiilor ucrainene în aceste vremuri atât de grele cauzate de invazia  trupelor rusești  a teritoriilor ucrainene”,  i-a transmis președintele  Ioan Lucian, încă de la  începutul  întâlnirii,  ambasadorului Ucrainei.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *