Web Analytics

O delegaţie de oameni de afaceri chinezi a vizitat Argeşul

de | 15.07.2017 13:01 | Actualitate

Astăzi, Argeşul a fost vizitat de o delegație din China formată din reprezentanți ai Guvernului Republicii Populare Chineze și a mediului de afaceri din China.
În cursul dimineții, la Consiliul Județean Arges s-a organizat primirea delegației, oficialilor chinezi fiindu-le prezentat județul Argeș, reperele economice și culturale, precum și oportunitățile de investiții.
Reprezentanții politici din județ, dar mediul de afaceri argeșean, speră la o posibilă colaborare economică româno-chineză.
Un punct de interes pentru reprezentanții Republicii Populare Chineze a reprezentat uzina Dacia.
Delegația chineză a avut parte și de o întâlnire cu primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică. Aici au fost discutate mai multe proiecte și posibilitatea dezvoltării unor relații bilaterale.
”Am făcut o amplă prezentare a municipiului Piteşti, dar şi a oportunităţilor de colaborare în diverse domenii de activitate şi a principalelor proiecte pe care ni le propunem pentru dezvoltarea municipiului, aşa cum sunt crearea unui parc industrial, construcţia de pasaje rutiere sau a unui nou pod peste râul Argeş. Sperăm să se concretizeze cât mai multe intenţii de colaborare”, a declarat primarul Cornel Ionică.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii