Web Analytics

O creșă pentru 40 de copii va fi construită la Golești

de | 29.09.2022 13:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a semnat astăzi contractul de finanțare pentru construirea unei creșe la Golești, disponibilă pentru 40 de copii.

Valoarea de investiții se ridică la 2.005.806,54 EUR fără TVA şi este finanţată prin PNRR.

Citește și: Topoloveniul se înfrăţeşte cu oraşul nemţesc unde s-a tipărit toată seria „Harry Potter”

„Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența domnului Vlad Stefan NICULAE – Secretar de Stat MDLPA – și a domnului Dragos Horia BUHOCIU – director PNRR – MDLPA, am semnat contractul de finanțare pentru investiția „Construire, echipare și operaționalizare creșă pentru 40 de copii în Golești, oraș Ștefănești”.

Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind prima creșă din orașul Ștefănești, o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie!

Construcția va avea regimul de înălțime parter, fiind structurată în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, cu spatii moderne de lucru, grupuri sanitare, coridoare, etc.

Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare. Copiii vor beneficia și de un teren amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.”, transmite primarul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *