O cămașă brodată purtată de Volodimir Zelenski s-a vândut cu 100.000 de dolari în SUA

de | 6.06.2022 11:04 | Actualitate

O cămașă brodată purtată de președintele ucrainean Volodimir Zelenski de Ziua Ucrainei, pe 19 mai, a fost vândută cu 100.000 de dolari la o licitație în SUA, informează spotmedia.ro.

Cumpărătorul este firma de avocatură Asters USA, transmite Ukrinform care citează Voice of America. Licitația a avut loc în cadrul prezentării programului United24 la Casa Ucrainei din Washington. “Statele Unite sunt prima țară care a făcut o prezentare oficială a platformei United 24. Este simbolic că această prezentare are loc în cea de-a 100-a zi a războiului rus împotriva Ucrainei (adică vineri – n.red.)”, a declarat ambasadorul Ucrainei în Statele Unite, Oksana Markarova.

Citește și: ICN ȘI ORDINUL ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA SPRIJINĂ REFUGIAȚII UCRAINENI

Potrivit acesteia, Casa Ucrainei a fost partener al acestei inițiative în Statele Unite.“Fondurile pentru United 24 sunt trimise printr-un cont special al Casei Ucrainei. Persoanele care fac donații vor benefia de scutiri fiscale în SUA, în conformitate cu legislația locală”, a afirmat ambasadorul.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.