Web Analytics
scris duminică, 05.05.2024

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște în locul unde opt oameni au ars de vii

Cornel Dinicu face picnic de Paşte la Ferma Dacilor, locul în care au murit opt oameni. Zeci de oameni și-au anunțat prezența la iarbă verde la pensiunea mistuită de flăcări de Crăciun. Între timp, potrivit Antena 3 CNN, patronatul a cerut autorizații pentru ca Ferma Dacilor să funcționeze din nou.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște în locul unde opt oameni au ars de vii

Citește și: O persoană a murit într-un incendiu izbucnit de la o lumânare în prima zi de Paști

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, unde opt oameni au murit în incendiul devastator din ziua de Crăciun, organizează un picnic de Paște. Invitația a fost făcută pe rețelele de socializare, unde a fost postat și meniul.

„Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură, de prietenie și de tot ce avem mai bun în noi. Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus, dintre Dumnezeul din mine și Dumnezeul din tine, este despre unitatea familiei. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ferma Dacilor. Zeci de persoane și au anunțat prezența: foști clienți ai fermei, prietenii lui Dinicu.

Citește și: Pacient cu accident cerebral, transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi tratat. De ce a fost refuzat de 5 clinici

Ancheta privind cauza incendiului continuă, iar specialiștii de la INSEMEX urmează să stabilească exact care este cauza tragediei după ce au ridicat de la fața locului probe cu ajutorul cărora să facă reconstituirea fidelă a pensiunii care a luat foc. Cornel Dinicu susține în continuare că la mijloc este vorba despre o mână criminală, în timp ce anchetatorii iau această variantă ca fiind a treia posibilitate când vine vorba despre incendiul care a mistuit clădirea.

Marți dimineața, 26 decembrie, un incendiu izbucnit la un complex turistic de lângă celebrele domenii viticole Tohani, din Prahova, s-a propagat cu rapiditate, iar „Ferma Dacilor”, cu parter și mansardă din lemn, a ars în totalitate. Din primele cercetări a reieșit că incendiul a izbucnit la nivelul superior al clădirii și se suspectează că a fost pus intenționat. Unul dintre turiștii cazați aici este bănuit că ar fi dat foc, beat fiind, în urma unui scandal cu soția și după ce a fost dat afară din pensiune. De asemenea, a fost luată în calcul și ipoteza unei defecțiuni la centrala pe lemne a complexului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *