Web Analytics

Gentea l-a convins pe Velcea să intre în transportul metropolitan. Autobuzele Publitrans vor circula şi în Ştefăneşti

de | 12.01.2023 13:15 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Orașul Ștefănești a fost cooptat în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Pitești. Vestea a dat-o primarul municipiului Pitești și președintele executiv PSD Argeș, Cristian Gentea, luni, 9 ianuarie. „Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești! Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.

A cuplat la proiect și Consiliul Județean

Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.
Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite. De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în așa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!”,
a transmis primarul Cristian Gentea.
M.S.

Citește și Cristian Gentea a mers cu autobuzul pe noua rută Pitești-Oarja

Citește și A fost inaugurată noua casă a sportului argeşean. Primarul Gentea, despre Piteşti Arena: „E o mare realizare, dar este doar începutul”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *