Numeroase medalii pentru elevii piteșteanului Marius Cocean la Campionatul Național de Kickboxing de la Tg. Jiu

de | 29.11.2021 17:28 | Actualitate, Home, Sport

Duminica trecută s-au încheiat Campionatul Național de Kickboxing K1 și Cupa României Light contact și Kick Light desfășurate la Târgu Jiu. La această competiție elevii maestrului Marius Cocean de la Aleph Kickboxing Pitești au obținut numeroase medalii. Este vorba despre 14 medalii de aur, 9 medalii de argint și 3 medalii de bronz. De asemenea piteștenii au obținut 5 titluri de Campion național Kickboxing K1 și unul de Vicecampion național Kickboxing K1. La Cupa României, clubul piteștean a obținut locul 2 pe echipe.

 

Citește și Clubul FC Argeș nu își uită valorile. Un an fără Viorel Turcu!

 

”Încă nu pot găsi cuvintele potrivite pentru a exprima mulțumirea sufletească, admirația și mândria față de sportivii noștri care prin atitudine desăvârșită, caracteristică campionilor adevărați, au obținut rezultate excepționale. Îi felicit din toată inima și am convingerea că prin pregătirea continuă, atât ca sportivi, cât și în dezvoltarea personală vor reuși să înfăptuiască lucruri mărețe, atât pentru ei însăși, cât și pentru o lume mai bună”, a spus Marius Cocean la finele acestor competiții.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde
Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde

Angajații Societății Salpitflor Green S.A. au finalizat o lucrare de reamenajare a spațiului verde, în zona aferentă sensului giratoriu din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Gârlei, în apropierea magazinului Dedeman. Citește și FC Argeș își prezintă...